Aşırı yağ birikimi ve kolesterol artışı sonucunda tıkanan damarlar yeterli oranda kan akışını engellemektedir. Kan akışının azalması yani damar tıkanıklığı beyin, kalp ve diğer hayati organlara yeterince kan yani oksijen gitmemesine yol açar ve bu organların fonksiyonlarını tam olarak yerine getirememesine neden olur. Damar tıkanıklığı çeşitli cerrahi müdahalelerle düzeltilebildiği gibi dengeli beslenme ve düzenli egzersiz damar tıkanıklığı ile savaşmada etkili yöntemlerdir.
Yapılan çalışmalar tıkanan damarların yaşam tarzınızda yapacağınız değişikliklerle hiç bir yan etki oluşturmadan açılabildiğini kanıtlamaktadır. Aslında yan etkileri her zaman istenilen daha dinç bir beyin ve vücut yapısı, daha sağlıklı bir hayat gibi olumlu olanlardır. Aşağıda damar tıkanıklığı sırasında iyileşebilmek ya da damar tıkanıklığının sizin için bir sorun olmasını engellemek için uygulamanız gerekenler ve tüketmeniz gereken gıdalar hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
Tıkanmış Damarları Açın,Kan Yağlarını Azaltın,Soğuk Algınlığı ve Enfeksiyonu Önleyin Tıkanmış damarlar ve kan yağlarının fazlalığı zamanla sizi hasta eder geri dönüşü olmayan hastalıklara neden olabilir. Bu karışım vücutta şimşek etkisi yaratacak damarlar açılacak grip yorgunluk kaybolacak zayıflatacak sizi yeniden doğmuş gibi yapacak tarif..
Malzemeler :
4 Adet Büyük Baş Sarımsak
4 Adet Organık Limon
3 – 4 cm Taze Zencefil Kökü
2 Litre Temiz Su
4 Adet Büyük Baş Sarımsak
4 Adet Organık Limon
3 – 4 cm Taze Zencefil Kökü
2 Litre Temiz Su
Yapılışı :
*Limonları yıkayın kabuğu ile beraber doğrayın
*Sarımsakları soyun
*Zencefili dilimleyın
*Hepsini Blendırda biraz su ile iyice karıştırın
*( blendıra konacak su 2 litre su içinden alınacak )
*Bu karışıma 2 litre su konacak bir kapta ısıtılmaya başlanacak devamlı karıştırılacakkaynamaya başlayınca hemen ocak kapatılacak soğuyunca orta boy süzgecten süzülecek ( geniş delikli süzgeç) cam şişede buzdolabında saklanacak.
*Limonları yıkayın kabuğu ile beraber doğrayın
*Sarımsakları soyun
*Zencefili dilimleyın
*Hepsini Blendırda biraz su ile iyice karıştırın
*( blendıra konacak su 2 litre su içinden alınacak )
*Bu karışıma 2 litre su konacak bir kapta ısıtılmaya başlanacak devamlı karıştırılacakkaynamaya başlayınca hemen ocak kapatılacak soğuyunca orta boy süzgecten süzülecek ( geniş delikli süzgeç) cam şişede buzdolabında saklanacak.
Kullanımı :
Her gün yemekten 2 saat önce Bir Bardak içilecek
Karışımı bardağa dökmeden önce çalkalayın
Limon ve Su ile beraber Sarımsağın kokusunu alır
Her gün yemekten 2 saat önce Bir Bardak içilecek
Karışımı bardağa dökmeden önce çalkalayın
Limon ve Su ile beraber Sarımsağın kokusunu alır
Faydaları:
* Artmış kan yağ seviyesini kontrol eder
* Bağışıklığı güçlendirir
* Atardamar tıkanıklığını önler
* Yorgunluğu önler
* Enfeksiyon ve Soğuk algınlığını önler
* En ciddi hastalıklara sebep olan serbest radikalleri önler
* Artmış kan yağ seviyesini kontrol eder
* Bağışıklığı güçlendirir
* Atardamar tıkanıklığını önler
* Yorgunluğu önler
* Enfeksiyon ve Soğuk algınlığını önler
* En ciddi hastalıklara sebep olan serbest radikalleri önler
Yorumlar
Yorum Gönder